Книга за предизвикателствата пред борбата с детските бракове у нас ще има представяне на 26 април4Фото© actualno.com

Книга за предизвикателствата пред борбата с детските бракове у нас ще има представяне на 26 април

, 21 новини, 1 прегледа

Ето кои от предварително известните събития ще следят репортерите и редакторите в "Дневник".

49-ото Народно събрание ще проведе вероятно последното си заседание. На първо четене ще бъдат гледани ограниченията в рекламата на хазартни игри. Депутатите решават за увеличаването на заплатите на военните със средно 30 процента. На въпроси на депутатите в парламента ще отговарят министрите на финансите, регионалното развитие, здравеопазването, културата и околната среда.

Административния съд - София-град, ще проведе последно заседание по делото за касирането на изборите в София. Доклад за социално-емоционалните умения на 15-годишните ученици, изготвен от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, ще бъде представен в София. Столичната полиция ще даде подробности за охраната на новото издание на дербито ЦСКА - "Левски" в събота.

Събира се форматът "Рамщайн", в който близо 50 държави редовно обсъждат каква военна помощ да предоставят на Украйна Германският Бундестаг може да гласува ключов закон за защита на климата, след като Конституционният съд отхвърли в четвъртък опит текстът да бъде спрян. Екипът на "Бързи новини" за деня е: Михаил Стоянов, Георги Пауновски, Петър Карабоев, Андриян Георгиев, Симеон Кичуков.