Топ мениджмънтът на Eurobank се събира в София за най-значимата си среща© economic.bg

Топ мениджмънтът на Eurobank се събира в София за най-значимата си среща

, 4 новини, 3 прегледа

Бордът на директорите на Eurobank Group, част от която е Пощенска банка, се събира за първи път в София между 27 и 29 март. Изборът на София за домакин е изключително признание от страна на ръководството на финансовата група за успехите и динамичното развитие на Пощенска банка, като един от лидерите на българския пазар.

По време на първото си официално посещение в страната след анонсиране на споразумението за придобиване на БНП Париба Лични Финанси България, с което Пощенска банка ще разшири още повече пазарния си дял и ще затвърди лидерската си позиция в сектора, висшият мениджмънт на Eurobank ще има среща с Президента на Република България Румен Радев и други държавници на високо ниво, както и с корпоративни клиенти и служители на Пощенска банка.

В разговорите ще се включат председателят на Борда на директорите Джордж Заняс, главният изпълнителен директор Фокион Каравиас, заместник-главният изпълнителен директор Ставрос Йоану, генералният мениджър „Международна дейност и Частно банкиране“ на групата Михалис Луис и главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова.