За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер, написа Корнелия Нинова2Фото© nova.bg

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер, написа Корнелия Нинова

, 7 новини, 0 прегледа

"За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер" - това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook профила си по повод посещението по-рано днес на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Димитровград.

„Борисов, чу ли какво ти казаха днес? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от Газпром, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с Газпром и 100 процента диверсификация“, написа Нинова.

"Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш? Никакво. Хора, не вярвайте на това лицемерие! За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер", завърши поста си лидерът на БСП.