Тошко Йорданов: Пламен Николов е специалист и ако бъде избран за премиер, няма да берем срам3Фото© nova.bg

Тошко Йорданов: Пламен Николов е специалист и ако бъде избран за премиер, няма да берем срам

, 9 новини, 0 прегледа

"Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си задължения в ЕС, няма да берем срам. Човек е изключителен специалист. Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Той е комуникативен, човешкият термин е „разбран човек”, с него може да се води диалог.", заяви в ефира на NOVA лидерът на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Йорданов сподели, че кандидатът на ИТН за премиер е бил в реалния бизнес, рискувал е собствените си пари за развитието на фирма, поемал е отговорност за големи проекти.

„С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдумът, който направихме, проведохме събеседване с хора, които са с качества имат желание да дадат каквото могат за промяната на страната. Беше публично, излъчвахме го в интернет, просто колегите журналисти и политици не гледат в перспектива. Там се появиха много качествени хора, с които работим”, каза още Йорданов. Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.