Охранители в дискотека пребили футболист на Черно море5Фото© gong.bg

Охранители в дискотека пребили футболист на Черно море

, 7 новини, 0 прегледа

Младежкият национал и играч на Черно море Велислав Василев е станал жертва на побой от охранители във варненска дискотека. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а най-абсурдното в случая е, че футболистът е бил нападнат по погрешка, тъй като са го объркали с друг човек. Атакуващият състезател на "моряците" остава под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април.

Днес стана ясно: Гриша Ганчев се оттегля от ЦСКА, прехвърля акциите на сина си

„Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза бе – „На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата“. Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула.

След като паднах на земята усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи“, разказа Василев.