Мангъров пак удари на камък - в „Токуда“ не е починал ваксиниран пациент, прехвърлен от Инфекциозна болница4Фото© frognews.bg

Мангъров пак удари на камък - в „Токуда“ не е починал ваксиниран пациент, прехвърлен от Инфекциозна болница

, 5 новини, 0 прегледа

Доц. Атанас Мангъров бе опроверган от още една болница, след като заяви, че имало починал от коронавирус ваксиниран пациент в Инфекциозна болница. От болницата заявиха, че нямат подобен пациент, което провокира Мангъров да пусне пост в социалните мрежи.

"Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница "Токуда".Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка", написа той в социалната мрежа Facebook.

От "Токуда" обаче също го опровергаха.

"Във връзка със запитвания от журналисти и поради засиления обществен интерес по темата, Ви информираме, че в лечебното заведение няма пациент, прехвърлен от Инфекциозна болница в реанимацията на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, който да е бил ваксиниран и да е починал от Ковид-19", гласи официалното им съобщение.