Цончо Ганев: Намираме се в мерзко време, Кирил Петков обещава компенсации на наши депутати ако подкрепят новото правителство - Труд3Фото© nova.bg

Цончо Ганев: Намираме се в мерзко време, Кирил Петков обещава компенсации на наши депутати ако подкрепят новото правителство - Труд

, 6 новини, 0 прегледа

Трима народни представители от „Възраждане“ са били потърсени от представители на управляващите, които се опитват да намерят подкрепа в парламента за съставяне на ново правителство. Това обяви лидерът на партията и председател на парламентарната й група – Костадин Костадинов, цитира от БТА.

Той беше категоричен, че депутатите на „Възраждане“ ще влязат в пленарната зала, ако се стигне до гласуването на предложението за нов кабинет. Костадин Костадинов отказа да посочи кои са депутатите и какви предложение са получили, но уточни, че сигналите за такива контакти са започнали да пристигат вчера на обяд.

„Настоящият парламент се превърна в сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се колебае да говори публично, че ще търси 121 депутати, все едно депутатите са стока, която се продава в магазините“, заяви Костадин Костадинов. По думите му тези хора са прескочили всякакви граници, но въпреки неистовите опити да се състави кабинет, такъв няма да има и се върви към предизборна кампания.