Битка като за финал, Реал Мадрид и Байерн гледат към Лондон11Фото© gong.bg

Битка като за финал, Реал Мадрид и Байерн гледат към Лондон

, 16 новини, 0 прегледа

Настроението в Реал Мадрид със сигурност е доста по-приповдигнато, след като през уикенда си осигуриха рекордната 36-та титла на Испания. Байерн пък са на коренно противоположния полюс. Баварците изпуснаха титлата в Бундеслигата за първи път от 11 години насам, а преди дни допуснаха загуба от Щутгарт в първенството и второто им място въобще не е толкова сигурно.

Двубоят от полуфиналите на Шампионска лига между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен е насрочен за тази вечер. Срещата ще стартира в 22:00 часа българско време. Изключително важният и за двата тима мач ще се състои на стадиона на „кралете“ - „Сантяго Бернабеу“. Очаква се трибуните да бъдат пълни до краен предел, за да опитат феновете да вдъхнат кураж на любимците си в преследването им на финала.

Срещата между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен ще бъде излъчвана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще предава двубоя между двата гранда е bTV Action. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Реал Мадрид – Байерн Мюнхен НА ЖИВО в Sportlive.bg.