Мъж загина в катастрофа край село Микре

Инцидентът е станал на главния път София-Варна
28 яну 2024 14:40, Красимир Ангелов
15
Мъж загина в катастрофа край село Микре
Снимка: БГНЕС, архив

Мъж е загинал при катастрофа на главен път София – Варна, в района на село Микре, съобщиха от Oбластната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал снощи, след 19:30 часа. Странично са се удари лек автомобил, пътуващ в посока София, и бус, движещ се в посока Варна. Починал е 38-годишният шофьор на лекия автомобил. Леко ранени са тримата пътници в буса.

Образувано е досъдебно производство и предстои изясняване на причините за пътнотранспортното произшествие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой да е минавал по това време от там.Кава кола и какъв бус са били участниците в ПТП ?
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички бързат, но обикновено най-бързо отиват при Св.Петър, но съсипват живота и на други хора.
13
0
 
0
 
! Отговори
Калоян преди 3 месеца
Колега, проблема там е че участъка е със завои и наклон, иначе идеален път но не става за изпреварване, има непрекъсната линия. Обикновено там става затапване, горе долу като русенския път край бяла. Най- *** е че е много кратък участък и ако човек е търпелив няма да има никакви проблеми ... защото после се излиза на магистралата за софия. Наобратно също посока варна ако се изчака да се мине баира, 10-15 минути, после се оправят нещата. Ама пустото му и бързане ......кога ще ни дойде акъла
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Там има толкова ограничения!
11
0
 
2
 
! Отговори
Не разбирам преди 3 месеца
Каква е причината там да стават толкова много фатални катастрофи? Колегата долу е казал, че вече има поне 50 загинали, но не казва каква е причината. Аз съм минавал от там и пътя е окей. Нямаше дупки, даже май беше ремонтиран.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че пътищата са леш,леш са.Но хайде да не подценяваме и задкормилния фактор.Всички бързат-напушени пишлигари,разни куриери и бачкери с баничарки летят като линейки...А новата мода-като изпреварваш някой,и оня на инат натиска без да мисли че може да стане беля.Много изнервени хора шофират-или лаят по телефоните,или направо си чатят.Всичко това оказва влияние.
9
4
 
6
 
! Отговори
Краси преди 3 месеца
До АнонименПътят в участъка е перфектен!Причината е,че има некадърници и неспазващи знаците,страдащи от умствена недостатъчност с книжки.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За 35 години псевдо демокрация не се намери кой да измисли как да обезопаси това място. Там вече има поне 50 загинали (не починали, както се е изразил авторът) и поне 150-200 тежко ранени и осакатени.
7
0
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 3 месеца
Та те там доста хора си отидоха, включително и един файтон управници. Миро мъpшляka u той се нацели там със шофьорчето от убо. Краденето е преди всичко и важното е ушев да прави снимки. Всъщност той нищо не прави както обикновено, камерата снима,а пампаеца чака пенсията на младини и торбата със заплатите.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
требе некой управник да умре там за да се промени нещо на това злокобно място . Щото магистрала скоро йок да има и да изнесе трафика.
5
2
 
7
 
! Отговори
българина преди 3 месеца
абсолютно нормално е пътя между морската и др столица да не е магистрала, а влака между тях да пътува 7 часа в 21 в....убитите са закономерност, не случайност... след всяко пътуван по отсечката трябва да се дава курбан
4
1
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 3 месеца
мокра суха настилка, все тая , това място вече гони поне 50 човешки живота отнети.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
наследството от Герб и тяхната безкрайна фантом магистрала, що народ щеше да са живи ако имаше магистрала поне до Търново
2
1
 
17
 
! Отговори
Дони преди 3 месеца
Ей, тва Микре стана нарицателно...
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Снощи, след 19:30 часа, в района на с. Микре валеше ли дъжд? Настилката мокра ли беше?