Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна

Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори
22 ное 2023 19:30, Александър Попов
512
Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин каза във видеообращение към лидерите от Г-20, че е нужно да се помисли как да се спре "трагедията" в Украйна и допълни, че Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори с Киев, предаде ТАСС.

Това е първото изказване пред ръководителите на 20-е страни с най-развити икономики в света, което руският държавен глава прави от началото на войната в Украйна. Той посочи, че някои лидери са заявили в речите си, че са шокирани от продължаващата "агресия" на Русия в  съседната ѝ страна. "Военните действия винаги са трагедия за конкретни хора, конкретни семейства и страни като цяло. И несъмнено ние трябва да помислим как да прекратим тази трагедия", подчерта Путин.  

Видеоконферентна среща на върха бе свикана от индийския премиер Нарендра Моди. Путин пропусна предишните заседания на Г-20 в Индия и Индонезия. Тогава Русия бе представлявана от външния министър Сергей Лавров. За последен път Путин присъства лично на среща на върха Г-20 през 2019 г. в японския град Осака, припомня Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
2
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 5 месеца
Военопрестъпника и трафикант на деца Владимир Путин, издирван от международния съд, говори по видео връзка за трагедията, която той сам предизвика.
323
2
 
8
 
! Отговори
До дришльо преди 5 месеца
Кажи пич, какво произвежда Русия, за да си е самодостатъчна? Ти кога последно си купи нещо, произведено в Русия? Щото аз не помня в този живот, а съм на 50.
322
2
 
7
 
! Отговори
Шльободумп преди 5 месеца
Ей, най-сетне една снимка с разстройство. Щото оная със запека взе да доскучава. Вижте го как стои мирно и не смее да мръдне, защото му тече в крачолите. А е мръднал, а се е разплискало навсякъде и всички ще го видят, че а целия в...ъъъ екскременти.
321
3
 
9
 
! Отговори
Не вярвам преди 5 месеца
Една дума на вярвам на този лъжец. Войната ще свърши,когато Путин умре. Нека никой да не се заблуждава. Путин е с ментални увреждания. Това е пак някакъв " хитър" ход според первезните кремълски мозъци. Докато е жив този антихрист...война ще има,светът ще страда, но копейкин , Нинова и Славчо диван султана ще се чувстват нужни и ще трупат кървави пари.
320
1
 
5
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 5 месеца
До ДО rambaldievskievic 343: А ти и подобните ти к,у,х,а,в,е,л,н,и,ц,и русофилски не вденахте ли, че русия-та ви (с малка буква р) е в ускорен и необратим процес на разпад и никакви самодостатъчности и тем подобни изишльотини и празни надежди за възобновяване на нейното ерзац величие не ще минат?
319
7
 
2
 
! Отговори
ДО rambaldievskievic преди 5 месеца
А бе ти тъ_п ли си бе. Не разбрали че Русия си е самодостатъчна. Не и трябва нищо, за разлика от свободния свят, дето само лае но иначе яко внася петрол и газ от Русия, пример Германия, Италия, Холандия, Австрия. Свободния свят има нужда от евтини суровини и никой друг освен Русия не може да ги осигури, набийте си го в главите.
318
1
 
0
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 5 месеца
Моля да не се сменя написаното от мен. Например в коментара ми 322 е сменен номерът, за койти се отнася текстът там. Отнася се за коментар 322, а не за коментар 326. Благодаря.
317
1
 
0
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 5 месеца
До Анонимен 327: Кои деца? Руските ли, на които им внушават това?
316
1
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 5 месеца
До Анонимен 331: Така: Прекъсване и отрязване на всякакви, ама на абсолютно на всякакви връзки, комуникации и каквито и да са взаимоотношения с русия. Изобщо, свободният свят трябва всячески да способства за разпадането в обозримо бъдеще на русия (с малка буква р). Иначе въобще няма да има повече свободен свят.
315
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ти путине мисли, а през туй време докато мислиш, момчетата ти мрът за твоята чест и слава! После ще ги изтапаните на някоя плоча за компенсация! Смешничко, а?
314
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Агента Сатаната и омбрелата сте със съмнителни лайкове от системата VPN .
313
2
 
14
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
А Лудия-пурпорногъзбабун, от Бахмут до днес не е превзел един обор! Украйна от Бахмут до днес си е върнала 17 селища,ако не бройм Кринки(а трябва). Явно привършиха престъпниците-затворници,на които им се рискува за "родината"! Пригожин"сгъна",и Шойгу сега е във вихара си,по РИА..."неотрализира"със замах,а забрави,че преди година подпеса изтегляне,и то от десния бряг(русите имат слабост у лево)...Лудия е чул сутринта,по тел.,ободрителни слова от Ким и Будапеща и е в екстаз(ремисия)
312
1
 
16
 
! Отговори
САТА НАТО преди 5 месеца
Аре събирай си пияните войници, махай се от Европата. Нapkoмaн.
311
1
 
15
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 5 месеца
Ох, това зов за помощ ли е? Путля, ко стана? Загубите ли? Нато ви го тури отзаде.
310
1
 
5
 
! Отговори
незнайко преди 5 месеца
Пошли на фронте.Не нада минус СОРОК,градуса,А ВОДКА НЕТ.
309
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма каква да мисли Путин, просто си изтегля башибозука от Украйна и трагедията свършва.
308
1
 
8
 
! Отговори
До 336 преди 5 месеца
Първо ще им гръмнем лидерите , после ще им спретнем гражданска война и накрая може и една бомба да им пуснем...не бъди наивен, начин винаги има
307
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И как ще накарате ядрена сила да отстъпи?! Аз не виждам как.
306
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Проблемът е, че Украйна е невъзможно да победи при изчерпащите се човешки ресурси, независимо колко е права! Само сляп не може да види това.
305
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Павиан. Вън от Украйна !!!