Обектите с ваксиниран персонал по морето със специални стикери

Това ще им позволи да привличат повече гости
99
Обектите с ваксиниран персонал по морето със специални стикери
Снимка: БГНЕС

Туристическите обекти, в които персоналът е ваксиниран, ще получават специални стикери от министерствата на туризма и на здравеопазването.

Първият беше залепен днес на един от хотелите в комплекс "Албена" от министър Стела Балтова и главния санитарен инспектор Ангел Кунчев, предаде БТА.

Идеята е стикерите да позволят на обектите да се рекламират по-успешно, че са безопасни и да привличат гости.

Кунчев уточни, че ще разпореди служителите на РЗИ по морето да популяризират новата инициатива сред собствениците на хотели и заведения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия антиваксъри съвсем пощръкляха. Пази Боже България! Кога ще станем бяла държава...
65
1
 
3
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Има да си чакаш... Цял живот. Което едва ли ще трае дълго щом мислиш по този начин.
64
3
 
4
 
! Отговори
Не! преди 2 години
До АнонименРеволюция? Дори от протест няма да има нужда... Съвсем скоро ще се ваксне и последната овца и сте до там! Успех с ваксината.
63
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не! 71 : Насилствена ваксинация? За Бога, не, никакво насилие! Напълно доброволно ще се ваксинираш. И успех с революцията! Ще стане като фейсбук събитие. Записани сто хиляди, дошли двама.
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист (от 68) - Най-сетне и аз да се съглася с теб. ... Ако имаш време и желание напиши в Гугъл "скрижалите на джорджия" и виж точка 1. След това се замисли, как може тя да се постигне. Като ваксинираш и спасиш 90% от населението в света и оставиш останалите 10% да измрат от вируса? Едва ли... :) ... Как най-безопасно за елита може да се постигне точка 1? Като пуснеш някакъв много опасен вирус или като инжектираш с нещо опасно хората, които не са част от елита и то по тяхно желание?
61
5
 
18
 
! Отговори
Не! преди 2 години
До ПрограмистДа програмистче , точно аз! Ти да видиш. Няма да ви се получи насилствената ваксинация, няма да ви се получи, ковид ненормалници!!!
60
2
 
19
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Сложете им и по една голяма жълта звезда, да знаем къде да не улазяме...))Зомбирани психари...
59
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПрограмистХаха ... Нещо се изнерви програмистчето. Истината боли. Кофти е да осъзнаеш, че си се прецакал, заради собствената си глупост, страх и наивност. Може да си добре образован, може и добра заплата да взимаш, но това не те прави нито смел, нито умен, нито прозорлив, а бъдещето е за такъв тип хора, защото останалото може да се върши и от роботи. Ако не сте разбрали в момента се извършва най-мащабният тест за интелигентност в човешката история. Резултатите от него след 4-5 години...
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хм - Хора винаги ще трябват, но както сам си писал образовани и умни, а също и смели. Ако ще колонизираш Марс примерно ти трябват такива, които не ги е страх от вируси, извънземни и т.н. Автоматизацията на много процеси е факт. Роботизирането също. Това означава, че ще има все повече безработни, за които ще има базов доход (виж световен икономически форум 2020). За да не се пилеят огромни средства за огромен брой хора, какво да се направи? Еми намали броя им. Ставащото е абсолютно логично.
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хм - В Африка и Азия има по-малко жертви, защото си имат достатъчно други проблеми, че да се занимават с лъжи относно статистиката. Уж хигиена трябвало да се спазва, за да не се заразиш с Ковид. Ако беше така, половин Африка и Азия трябваше да са се натръшкали и да са измряли, ако вируса беше толкова опасен, колкото го изкарват. Защо го изкарват по-опасен отколкото е? За да се ваксинираме. Защо да се ваксинираме срещу нещо, което не е опасно? ... :) ... Спирам дотук, сам/а се сети...
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хм - Не с вируса, с ваксините ще намалят населението хахаха ... Ваксината си я бие който иска, а вируса може да зарази и богатите... :) ...
55
4
 
4
 
! Отговори
хм преди 2 години
Ако някой иска да намалява населението по земята, едва ли ще го прави със вирус със смъртност 0,2-0,3% и то сред по-възрастното население. Ама от къде толкова акъл у плебса, за да го осъзнае.
54
0
 
1
 
! Отговори
хм преди 2 години
До АнонименИ аз работя за една такава корпорация. Където все нещо се автоматизира, но хората стават все по-кът и все по-необходими. Защото все повече и повече нормативни документи, бюрокрация и съответно хора, трябват. И пак повтарям - практиката показва, че хората не стигат. Говоря за образовани и трудолюбиви хора. А като гледам вируса взема повече жертви именно сред тези. В Африка и Азия, където има бедно и младо население, жертвите са много малко.
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПрограмистМоже много да ти се иска да стане така, но бъркаш. Дори и да има някакви ограничения за неваксинирани, те ще са за определен период от време, докато страничните ефекти на ваксината се проявят в следващите години. А и в Бг едва ли ще се стигне дотам. Доказали сме, че не сме фенове на дискриминацията, дори и да сме в един отбор с дискриминатори - справка ВСВ. Ще поживеете няколко години с усещането, че сте голямата работа и всичко ще приключи. Бъдещето ще е за смелите и прозорливите!
52
2
 
11
 
! Отговори
Не! преди 2 години
До ПрограмистНе си познал, поне тук сте абсолютно малцинство и няма да ви се получи. Участието в медицински експеримент не е обществена отговорност!
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хм - Всички процеси в корпорациите постоянно се автоматизират. Ако някога си работил на такова място или сега работиш, щеше да си наясно. Аз съм свидетел на този процес именно защото работя за световно известна компания. "Консуматорският век" вече е в историята. Доказателство е зелената сделка. Ако наистина CO2 е проблем за климата и планетата, то производството ще трябва да се намали драстично и хората за да не загубят лукса с който са свикнали, ще трябва бройката им да се намали!
50
3
 
4
 
! Отговори
хм преди 2 години
До АнонименТези лакърдии за изчезващите професии и армията от безработни и излишни хора я слушаме вече 10-20 години. Не само, че не се забелязва подобна тенденция, ами обратното. Наложи се баба ти Меркел да наводни Европа с млади арабели, защото нямаше кой да работи в немските заводи.И друго, за размисъл. Тези роботи добре ще произвеждат, ама кой ще купува стоките - роботите ли ще пият напитки, ще ядат храни, ще пушат цигари, ще се обличат с дрехи или ще си купуват автомобили? Кой ще потребява
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако антиваксърите в Бг, които поне засега сме мнозинство, бойкотираме такива обекти и при положение, че туристите от чужбина и тази година няма да са много, то хотелиерите ваксъри, които играят в тази мръс_на игра, ще го усетят в джоба си. Всичко е в наши ръце! Нямам против тези, които искат да се ваксинират, но стикери, петолъчки, звезди и т.н. си е чиста дискриминация. Аз лично не си падам по такива неща, така че от мен и една стотинка няма да видят тези обекти! Обещано!!!
48
1
 
13
 
! Отговори
ТАМ НЕ ВЛИЗАМ преди 2 години
Значи като видиш обект с такъв стикер - не влизаш. Защо ли? Ами защото точно ваксинираните разпространяват вируса и са безсимтомни или с леки симптоми. И ако клиента е не ваксиниран е доста вероятно точно в тези обекти да се коронясва, при това с кофти мутира щам (понеже вируса мутира, за да заобиколи антителата от ваксината).
47
1
 
15
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Посмъртно няма да стъпя в заведение със стикер!Да фалират!