482 паралелки са затворени в момента, Денков: Няма изненада

Случаите на вируса нарастват плавно, оцени министърът
18
482 паралелки са затворени в момента, Денков: Няма изненада
Снимка: БГНЕС

482 паралелки са затворени в момента заради COVID-19 по механизма, който сме заложили. Това каза пред журналисти днес министърът на образованието и науката Николай Денков.

Той участва в откриването на новата академична учебна година в СУ "Св. Климент Охридски".

По думите му МОН следи ситуацията всеки ден, има плавно нарастване на случаите, което е било очаквано и за момента няма изненади.

Денков отказа да коментира кандидатурата за президент на проф. Анастас Герджиков, ректор на Софийския университет, с аргумента, че днес се открива академичната учебна година и никой на тържеството не си е позволил да говори за политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Денков, издавайте ЗАПОВЕД за спазване на мерки :маски и тестове, а не "препоръки",супер несериозно е това! Това е пълна подигравка със зравето на деца и родители в настоящата силно притеснителна обстановка! Тези "препоръки",без заповед знаете, няма да се спазват,а без маски и тестове, няма как да има нормално присъствено.Стига протакане и безотговорност, големите ученици се справят с ДО, пуснете незабавно заповед за преминаване онлайн, хиляди родидели са силно притеснени от цялата тази ситуация!
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОСТАНОВКИ С ФАЛШИВИ ТЕСТОВЕ !
13
2
 
6
 
! Отговори
Ква изненада преди 2 години
Всичко върви по план график.Към 15 очакваме преминаване към онлайн обучение, че присъственото много вдига разходите за отопление през зимата.
12
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 2 години
Ще дойде време недалеч Радев и кабинета му ще бъдат в друго качество по съдебните зали. Сриват държавата. *** тиква и всякакви други не ме вълнуват. Като искат да управляват трябва да имат качества за това.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютен, изпозарази се маса народ покрай учениците и учителите- семейства, роднини, приятели, хора от градски транспорт. Много учители са болни, децата които са контактни се поставят под карантина но не я спазват и са постоянно навън, родителите им които трябва да се поставят също под карантина НЕ се поставят и се разхождат навсякъде и работят. След изборите ще има нови мерки, сега се крие истинското положение, политиците не желаят да поемат отговорност.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА ОБЯСНЯ ТУК - РЕАЛНО МИНИСТЪРА НЕ МОЖЕ ДА УВОЛНИ ТУЛУПА, ЗАЩОТО Е ИЗБРАН ОТ АКАД. СЪВЕТ НА СУ! САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ГО СВАЛИ! ТИ КВИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ,ДА НЕ СТАНЕ АКТОС БАЛТОВ!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плавно потъваме. Няма паника. Има вода за всички.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накратко казано заравването и умирането вървят по план.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Криза СЛЕД КРИЗА и ХВАЛБИТЕ НА ПРОКОПИЕВИТЕ МЕДИЙ КОЛКО УСПЕШНО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ! ДАЖЕ ДВАМА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОМЯНАТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ !СТРАХОТЕН ЕКИП-езици, ДИПЛОМИ и ПЪЛЕН ПРОВАЛ! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ИЗМОРИХТЕ ХОРАТА! НЕКАДЪРНИЦИ
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма изненада, но изненада е защо все още децата са присъствено. Средните училища имат опит да учат онлайн, пускайте ги от понеделник на ДО, така няма да има и натоварване по градския транспорт. Решете този проблем!
5
1
 
20
 
! Отговори
ЖИРАФ преди 2 години
Все едно да бутнеш баба си по стълбите, и като падне да кажеш "няма изненада".
4
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Какво общо има другарят Вързопов с науката?
3
3
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Денков,не си играй с огъня.Изпрати учениците и студентите да учат дистанционно.
2
0
 
25
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
В Всеки Клас ИМА БОЛНО ДЕТЕ.НО НЕ ЗАТВАРЯТ ПАРАЛЕЛКАТА ДОКАТО НЕ СЕ ДОКАЖЕ КОВИД А ХОРАТА НЕ СЕ ТЕСТВАТ И ТЕ ТАКА ТЕ.15.10.2021 ИДВА.
1
5
 
13
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 2 години
КАВО ДА КАЖЕ - СРАМ ГО Е ОТ РЕКТОРА СИ.