• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Кирил Петков е бил призован на разпит

Кирил Петков е бил призован на разпит

/КРОСС/ Кирил Петков е бил призован на разпит в Софийската районна прокуратура днес, научи NOVA. От държавното обвинение засега не потвърждават. Няма яснота и за кой случай е бил повикан.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната" не се е явил. От пресцентъра на ПП обаче заявиха за NOVA, че разпитът на Петков за днес е бил отложен за друга дата и час.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Русофоба, не мисли, че всички са като теб-безродници и мързеливи търтеи. Има и мног, много нормални хора, просто още не са озверели за да се надигнат. И това ще стане. Поповод активирането на агентите-щатите даже специален представител изпращат. Очевидно агенти като теб, Петков, Борисов и прочие не се справят със задачата си. Сигурно понеже вече никой не ви връзва и сте пълни идиоти.

29.05.2023 18:18:54

Калин Тодоров

ВЪЛКЪТ Е ПРЕД КОШАРАТА Президентът връчи днес втория мандат на ПП - тата и ДБ - тата. А те ще търсят подкрепа само от ГЕРБ. Обаче, след цунамито, предизвикано от записите, Борисов се понадигна и захвърли овчата кожа. И той ще шантажира Кирчо и Кокорчо да номинират Габриел за първи ротационен премиер, да се изметат, заедно с Лорер, от проекто кабинета, да пуснат там негови министри. Козяк вероятно ще принуди ПП - тата и ДБ - тата да му клекнат за последните две условия. Така те ще пуснат вълка в кошарата. Там той ще излапа с 200 петте глупави и лакоми козлета. А пък на горския с каскета ще са му вързани ръцете.

29.05.2023 17:59:09

Анонимен

Русоробите се възбудили нещо, а Миленчето вече е пред оргазъм... Зомбита по големи национални предатели от КДСарската хунта управляваща България задкулисно надали има, а тя е на директно подчинение на Кремъл. В своя предсмъртен гърч Русия е активирала всичките си агенти у нас, а край тях и армия промити мозъци....Не разбирам защо е този напън отново да се закачим за най ретроградната и изостанала империя, какво очаквате от това, благоденствие ли... нали видяхте до какво ни доведе това благоденствие ...до фалит на държавата след 45г мир, до превръщането на българина в пълен безродник, в мързелив и безотговорен търтей чакащ всичко наготово....

29.05.2023 16:06:22

Анонимен

Колко арогантен трябва да си че да не се явиш и да отлагаш сякаш става дума за посещение на ресторант.

29.05.2023 15:57:42

Анонимен

Това говно не на разпит да го викат, а да го арестуват като обвиняем и да му предявят обвинения. Хубавото сега е че имаме две прокуратури и бесни началници на полицията и на службите, та все някой ще си свърши работата.

29.05.2023 14:40:42

Анонимен

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО РУМЕН РАДЕВ – ШЕСТ ЧАСА ПРЕДИ ОПОВЕСТЕНИЯ АТЕНТАТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ Румен Радев, все още има време да се вразумиш и да откажеш мандат на държавните изменници от ПП/ДБ. Не власт, а съд заслужават националните предатели, посмели да се гаврят в прав текст с българската държава и народ. Изходът от ситуацията е обявяване на извънредно положение, както вече те посъветваха да сториш мнозина видни представители на българското общество. Не се ли влушаш в думите им, погазиш ли и този път народната воля, ще извършиш най-тежкото предателство в историята на Третата българска държава. Вината за трагичните последици от този мандат ще се стовари върху теб. Защото връчиш ли им мандат, мафията в тяхно лице и в лицето на Герб, отново ще се съюзи, за да погуби под чужд диктат Родината ни! Изкупи позора си от натрапването на ПП на политическата сцена, което беше твое дело, по единствения възможен начин – като откажеш мандат на шарлатаните! Връчването на мандат на Денков в дадените условия е атентат срещу България Милена Върбанова

29.05.2023 13:44:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.