Странни заповеди за лицензи на Радостин Василев паднаха в съда4Фото© actualno.com

Странни заповеди за лицензи на Радостин Василев паднаха в съда

, 5 новини, 0 прегледа

Върховният административен съд на Република България спря изпълнението на заповедта, с която Министерството на младежта и спорта отказва издаването на лиценз на Автомобилната федерация на България (АФБ). Това съобщават от организацията, която администрираше и организираше състезанията на територията на България до 21 юли тази година.

"Уважаеми колеги, с нескрито задоволство Ви информирам, че най-после безобразието, на което всички бяхме подложени последните месеци, започна да излиза наяве", пише бившият президент на организацията Камен Михайлов на сайта на организацията afb-bg.com. Съобщението носи заглавието "Очаквано!".

"Въпреки че производствата по оспорване на посочените заповеди на бившия министър Радостин Василев все още не са приключили, считам, че най-после можем да си отдъхнем. Най-после можем да планираме. Най-после можем да хвърлим усилия за възстановяване на нормални ритъм на спортния живот. Върху нас се изляха тонове помия, но това не ни обезкуражи и в крайна сметка истината започва да излиза наяве.