Пощенска банка е банка на годината в България5Фото© actualno.com

Пощенска банка е банка на годината в България

, 9 новини, 0 прегледа

Пощенска банка стана големият победител в 30-то юбилейно издание на наградите „Банка на годината“, организирани от „Асоциация Банка на годината“. Това е водещото събитие, чрез което бизнесът и обществото дават своята оценка за работата на българската банкова система като значима част от националната икономика. На тържествената церемония, която се проведе снощи в Гранд хотел Милениум София, финансовата институция беше отличена за изключителното си представяне, високите бизнес резултати и ефективност през изминалата година, като получи и приза за най-динамично развиваща се банка в страната.

Голямата награда „Банка на годината за 2021 г.“ бе връчена на Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка, от президента Румен Радев.

„Това е много емоционален момент, тъй като миналата година Пощенска банка отбеляза своята 30-та годишнина. Благодаря на всички мои колеги, на акционерите от нашата група и на многобройните ни клиенти. Вярвам, че и през следващите години ще продължим да се развиваме все така успешно и да осигурим същото високо качество на услугите ни“, каза по време на награждаването г-жа Петя Димитрова.