Лили Иванова ще пее тази вечер на Античния театър в Пловдив1Видео© bta.bg

Лили Иванова ще пее тази вечер на Античния театър в Пловдив

, 6 новини, 0 прегледа

След големия успех на „Фантомът на операта” на Античния театър в Пловдив, Музикалният театър гостува на същата сцена с другото си хитово заглавие – мюзикъла „Цигулар на покрива”. Пловдивчани и гостите на града ще гледат спектакъла на 15 септември от 20:00 часа на Античния театър.

Още след първите спектакли, журналисти и критици не пестят възторжените си отзиви за спектакъла на Музикалния театър: „Нещо хубаво се случва в Музикалния театър – нарича се „Цигулар на покрива”; „Новата българска постановка на мюзикъла на Джери Бок и Шелдън Харник кара публиката да се смее, да си тананика и да плаче едновременно. Аплодисментите са за цялата трупа на Музикалния театър – солисти, хористи, балетисти и музиканти”. „Това е спектакъл, който не само ще обикнете, но и задължително трябва да видите!“.

Постановката е дело на режисьора Небойша Брадич от Сърбия, сценограф е Миодраг Табачки, художник на костюмите - Исидора Молес, хореограф - Анна Пампулова, хормайстор - Людмил Горчев, асистент-режисьор - Александър Мутафчийски, координатор на проекта и адаптация на декора - Пеньо Пирозов.