Италианският волейбол в ефира на MAX Sport - Труд3Фото© trud.bg

Италианският волейбол в ефира на MAX Sport - Труд

, 5 новини, 1 прегледа

MAX Sport ще излъчва мачове от SuperLega Credem Banca до края на сезон 2023-2024. Италианското първенство по волейбол се смята за едно от най-силните в света и е дом на няколко от най-добрите български състезатели и треньори. Сред представителите ни в SuperLega са Матей Казийски от („Тренто“), Александър Николов от („Лубе“), Аспарух Аспарухов от („Падова“), Алекс Грозданов („Верона“) и наставникът на „Верона“ Радостин Стойчев, който е най-успешният ни треньор на клубно равнище.

Преките предавания започват днес с мача между лидера в класирането „Перуджа“ и „Пиаченца“, който ще се излъчи от 19 часа по MAX Sport 1. Ще се дават и полуфиналите и финалът на Купата на Италия.

Италианският елит е най-новото допълнение към първокласното спортно съдържание на MAX Sport. Спортните канали излъчват Лигата на нациите по волейбол за мъже и жени, Шампионската лига по волейбол за мъже и жени, както и Евроволей 2023. Настоящият сезон в СуперЛега е 78-ият в историята, лигата включва 12 отбора, които мерят силив две фази – редовен сезон и плейофи.