Борисов: Най-мащабното купуване на гласове е в парламента пред очите на умните и красивите3Фото© trud.bg

Борисов: Най-мащабното купуване на гласове е в парламента пред очите на умните и красивите

, 12 новини, 0 прегледа

"Минаха в неделя най-истинските социологии, а това са реалните. Докато полицията масово пресира, обикаля, влиза в къщите, изрично да каже, че не трябва да се гласува за ГЕРБ, най-мащабното купуване на гласове се провежда в българския парламент. Освен пари за отцепници - в момента се предлагат колосални суми да не влязат на гласуване. Да претърпи някаква авария, да се спъне, да падне, да си ожули носа само да не влезе в зала. Така са се вкопчили в тази власт, че въобще не забелязват какво се случва около тях”, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Тези хора в момента вадят огромни пари, корумпират депутати и купуват по 10 хил. гласа на ден", заяви Борисов. Според него един депутат има тежест около 10 хил. гласа. Той обърна внимание, че това става пред очите на "умните и красивите".

"Чуваме заклинания и купуване на гласове. Хубаво ще ги направите 121. Ще се продадат. И то на базата на формулировката принципи. На кои принципи? На принципа на инфлацията, да ти спре Европа с милиарди парите, да наслагаш свои хора в съдебната система, горивото да ти отиде на 4 лв. ,на принципа да купуваш скъп газ, скъп хляб?, попита още Бойко Борисов.