• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Пеевски: Президентът трябва веднага да подпише указа за смяна на външния министър

Пеевски: Президентът трябва веднага да подпише указа за смяна на външния министър

/КРОСС/ Не може България да седи без външен министър, президентът трябва веднага да подпише указа, на практика в момента нямаме такъв, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

"Право на премиера е да извършва смени на министри, зам.-министри, единствено призоваваме Радев да изпълни Конституцията, а не да я нарушава, не виждам защо забавя указа си. През зала и комисиите, като народни представители можем да осъществим пълен контрол над служебното правителство", подчерта той.

За изборите Пеевски каза, че не може да предопределят резултатите. "Кой на кое място е, хората ще преценят. Не съжалявам за промените в Конституцията, седя зад всичко, което сме гласували и сме направили заедно. Колегите да не се отричат от тези 9 месеца. Асен Василев се крие", коментира още Пеевски.

По отношение на Живко Коцев лидерът на ДПС каза, че това е най-големият корупционен скандал, който сме имали в България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А бе Прасе, президентът да не ти е пислуга? Срокове няма, ще подпише когато реши. А проблемът с промените в Конституцията е точно този, за който споменаваш. Идиотите довели нещата до криза, продължават да упражняват контрол в посока задълбочаване на кризата. Пък и устати отгоре на всичкото. Правителството е служебно, а премиерът е длъжен да е надпартиен, а не да се подчинява безпрекословно на Прасета и Тикви, или нещо греша. Убеден съм че теоретично съм прав, а ако опитате да изкривите практиката ще го духате със страшна сила, рано или късно. По-скоро рано, че на хората им е писнало от васичките вас. Идиоти.

17.04.2024 10:26:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.